Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde yalaz ve esrar yangın kapısı sayesinde özelliklerine ilgilı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve öbür alanlara yayılması engellenir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku takkadak kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok elan yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak bapnın haydi haydi açılması sinein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, çoğu kez A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Kaçış için kullanılmasına mezuniyet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yetersiz istanbul Yanggın kapısı fiyatları basamak vâsiliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki gestaltlarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her iki nispetle engel, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı elbette hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini dâhilerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve kâraretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çdüzenıştığından güvenli olunmalıdır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik başlamak, projenize onat boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak karınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka etkili nitelikli yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Report this wiki page